Més de 30 anys al seu servei
Truqui'ns al 93 207 45 58

Avís legal

 

Feines en parquet S.L., Amb domicili social al Carrer Roger de Flor 234, 08025 de Barcelona és el titular del lloc web "Feinesenparquet.com”.

D'acord amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades, així com en matèria de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, l'usuari accepta que les dades personals aportades a Feines en parquet S.L. amb fins comercials, de selecció de personal o qualsevol altra que es derivi, siguin incorporades a fitxers titularitat d'aquesta empresa, amb la finalitat d'oferir els serveis sol · licitats en cada cas, i que s'expliciten en el moment d'aportar, i per mantenir-los informats per correu electrònic o altres mitjans, de novetats, productes i serveis relacionats amb Feines en parquet S.L.

 

 

En el cas de comunicacions comercials a través de correu electrònic, l'usuari presta el seu consentiment exprés per a l'enviament de publicitat.

Feines en parquet S.L. es compromet a complir la seva obligació de secret de les dades de caràcter personal i del seu deure de tractar-los amb confidencialitat, i assumeix, a aquests efectes, les mesures d'índole tècnica, organitzativa i de seguretat necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, d'acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i altra legislació aplicable.

Qualsevol usuari registrat pot en qualsevol moment exercir el dret a accedir, rectificar i, si escau, cancel · lar les dades de caràcter personal subministrats, mitjançant petició escrita dirigida a Feines en parquet S.L., Carrer Roger de flor 234, 08025 de Barcelona.